fredag 3 april 2009

Recap Dag 2


Bilder från min mobil (nokia E71 som inte ville snacka med Blogger...) som får fylla ut historieberättandet så häri efterhand.



Två trötta, men förväntansfulla killar på väg ner till rampen dag 2. Det skall blåsa 11-15 i eftermiddag så planen var att trolla nära land och sedan Jerka på eftermiddagen.

Vi börjar misströsta och kollar lodet hela tiden. Klockan 12.50 har vi passerat sista waypointen och beslutar oss för att fortsätta 10 minuter till, sen plocka upp och dra in i vassarna för lite Jerk.

12.56, Äntligen, 65 cm och 3,8 kg! En finfin lax som gav en bra fight mot slutet i de höga dyningarna. Jonte tog öringen på 2,3 kg medan vi höll på att lägga ut. Nu kunde vi ju inte gärna sluta... upp med allt och en skakig resa rakt upp i vind för att köra en vända till!
Andra dagens fångst på rensbordet. Är belåten med resultatet då vi faktiskt inte var riktigt kloka att trolla i de vindarna. Men det fungerade ju! Men faan vad det skakade om njurarna när vi gick upp motvinds för den andra vändan över våra waypoints...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar